Servicii

Suntem o echipă de profesioniști care dorește să lucreze cu profesioniști. Cu o vastă experiență în domeniu, oferim serviciile noastre tuturor celor interesați de calitate la standarde europene.

Contabilitate

Venim in intampinearea dumneavoastra cu servicii profesioniste de evidenta contabila, care sa va sprijine in luarea deciziilor potrivite in timp real, in scopul detinerii controlului asupra afacerii si cresterii profitului.

Mai multe

Resurse Umane

Este atat de simplu sa obtii acum acces la toate resursele, know-how-ul sau la cele mai recente tehnologii prin intermediul externalizarii salarizarii si a resurselor umane!

Mai Multe

Expertize Contabile

Expertiza contabila este o forma de cercetare, in vederea lamuririi modului in care sunt reflectate situatii de natura financiar-contabila.

Mai Multe

Proiecte de finantare

Află mai multe despre proiectele de finanțare disponibile în momentul de față și cum le poți beneficia de oportunitățile prezentate de acestea.

Mai Multe

Înființare firme

Procesul de infiintare a unei societati poate fi deosebit de anevoios si, de cele mai multe ori, poate consuma o perioada indelungata de timp pentru atingerea rezultatului.

Mai Multe

Consultanta si servicii conexe

Din dorinta de a ajuta clientul in desfasurarea activitatii sale si de a gasi raspunsul intrebarilor ce apar zilnic privind obigatiile pe care le au fata de institutiile statului, ne-am extins aria serviciilor de consiliere.

Mai Multe