Incepe propria ta afacere cu finantare 100% nerambursabila

Start-up Nation este un program lansat de guvernul Romaniei pentru incurajarea infintarii intreprinderilor mici si mijlocii pe teritoriul tarii. Programul promite fonduri de pana la 44.000 de euro, 100% nerambursabili. Astfel, planul tau de afaceri poate beneficia de fondurile necesare unui antreprenor la inceput de drum.

Expert Contabil vine in ajutorul tau cu servicii de consultanta inaintea, in timpul si dupa implementarea proiectului. 

Primii pasi

Programul Start-up Nation, ca orice program lansat si administrat de institutiile statului, este foarte strict in ceea ce priveste documentaria si procedura de inscriere.

Datorita experientei din ultimele 2 sesiuni, 2017 si 2018, te putem ajuta sa redactezi planul de afaceri, sa iei deciziile corecte si eficiente pentru afacerea ta si sa treci fara probleme de faza de inscriere in programul Start-up Nation.

Implementarea

Din momentul afisarii rezultatelor si pana la terminarea celor 3 ani alocati proiectului, noi te sprijin cu toata documentatia necesara.

Programul necesita intocmirea unor dosare pe parcursul intregii proceduri – de la dosarul pentru semnarea contractului de finantare si pana la dosarul de ramburs. Documentatia necesara acestor proceduri este, in multe dintre situatii, stufoasa si necesita cunostinte vaste.

Este important sa ai in vedere faptul ca echipamentul si restul costurilor pot fi asigurate printr-un credit punte, prin intermediul uneia dintre bancile partenere, prin contracte cu plata la termen sau prin fonduri proprii, urmand sa iti recuperezi investitia dupa efectuarea rambursului.

Hai la o discutie!

Ne place sa discutam cu fiecare antreprenor in parte despre planurile si dificultatile pe care le intampina, dar si sa povestim mai multe despre Start-up Nation si beneficiile pe care le poate aduce afacerii tale.

Te invitam la o discutie unu-la-unu cu expertul nostru in proiecte de finantare, pentru a intelege mai bine nevoile tale si a viitoarei tale afaceri.